Vi tar gärna emot dina saker

Till oss kan du lämna dina kläder, möbler, instrument, kastruller, leksaker...ja listan tar aldrig slut. Det du inte ser något värde i ser någon annan som ett fynd. Dessutom blir massor av människor glad över att få hjälp runt om i vår värld som inte har det så bra som vi har det i Sverige.

En person som bär en låda i sin famn fylld med saker att skänka

Fotograf: Simon Wester

När du rensat förråden hemma och inte vet var du ska göra med sakerna...som du tycker är i för gott skick för att slänga...så kan du åka till Ge för livet Second hand. Vi tar gärna emot dina saker så länge de är hela och funktionsdugliga. Det kan vara mysiga möbler, klassiska kläder, berikande böcker, prygligt porslin, sköna skor, trevlig textil, saker som gör din fritid finare eller varför inte chockera oss med något överraskande övrigt. Vi tar hand om dina saker, tvättar och fixar till dem innan de prismärks och plockas ut i butiken. Du kan känna dig trygg med att vi har omsorg om dina saker, det du lämnar till oss tar vi väl hand om.

Vi ber dig att endast lämna sådant som går att sälja. Det medför annars ökade omkostnader för oss och därmed minskade intäkter till de sociala insatser som vi stödjer.


inlämning av gåvor

Måndag-tisdag 08:00-17:00
Onsdag 08:00-18:00
Torsdag 08:00-19:00
Fredag 08:00 -15:00

Ring 019-277 25 20 för hämtning.